Iris Deco

Golden és el primer disc d’Iris Deco i la veritat és que de cap de les maneres podria haver portat un títol més adequat. Iris Deco rellueix en totes les direccions, fent gala d’un estil totalment propi que es mou de forma extremadament elegant entre el Soul i el R&B. Un debut que ha begut de moltes influències musicals però que al mateix temps està marcat per la seva veu inconfusible i genuïna, que guia cadascuna de les cançons amb una personalitat difícil de retreure.

Les vuit cançons que conformen Golden es van succeint a un ritme lent, suggeridor, arrossegant-te a un estat de semi inconsciència. I és, des d’aquesta candidesa, des d’on Iris Deco dona veu a tots els seus pensaments. Discursos que reflexionen sobre les inseguretats però també sobre la figura de la dona i del’apoderament. On ens mostra les seves mil i una cares, les inesgotables formes que pot adquirir i la seva particular manera de convertir aquestes formes en cançons.

Per a la producció de Golden, Iris Deco ha comptat amb Ferran Palau i amb b1n0, que han acabat d’arrodonir una proposta que resulta reveladora. Un disc que arriba en elmoment just, ni més d’hora, ni més tard. Un àlbum que talla la respiració.

Iris Deco: veu
Bru Ferri: piano

Divendres 22 d’abril

Imatges de Juan Arenas @juan_sandman 📷

PREMSA