TRES VEUS FEMENINES OBREN LA 4a EDICIÓ DEL 66BUTAQUES

Dilluns 17 d’octubre, 2022

La 4a edició del cicle d’acció musical 66Butaques de La Cate de Figueres comença aquest divendres 21 d’octubre (21h) amb l’actuació de la pianista i compositora sabadellenca Lu Rois. L’inici de la nova temporada compta amb la participació de dues veus femenines més, amb la formació Selva Nua (divendres 18 d’octubre) i CARLA (divendres 16 de desembre). Des d’aquest mes d’octubre fins al juny de 2023, l’espai cultural figuerenc acollirà nou nous concerts, amb propostes que engloben una varietat d’estils i que volen representar l’escena musical catalana actual, l’existent més enllà dels grans escenaris. Amb una proposta íntima i de qualitat, el 66butaques torna per quart any consecutiu per aportar més música nova a la capital alt empordanesa.

Primer concert amb Lu Rois: divendres 15 d’octubre – 21h

La veu de Lu Rois es fusiona amb una nova sonoritat, flonja i acollidora, en un procés orgànic i col·laboratiu, i un piano que es dilueix en un mar de pedals i sintetitzadors. Dedicat al seu primer fill i al procés de la maternitat, la cantant i compositora de Sabadell presenta un repertori de cançons tendres i punyents, que reflecteixen la realitat i també esdevenen un cant a l’esperança i al futur que ve d’un passat. Acompanyada de Santi Careta, l’artista presenta Luna Nueva.

 

Les entrades pels tres concerts tenen un preu de 10€ (anticipada) i 12€ (una setmana abans de l’espectacle). Els menors de 16 anys tenen l’entrada gratuïta i els joves fins a 29 anys tenen un 50% de descompte. Més informació de les entrades aquí.