LA CANTANT VIGATANA CLOU LA 3A EDICIÓ DEL 66BUTAQUES

Dimarts 31 de maig, 2022

Després de la cancel·lació del concert de cloenda amb Hijos del Trueno, finalment el cicle 66butaques culminarà la 3a edició el dissabte 18 de juny (21 h) amb el concert de Joana Serrat & The Great Canyoners. La cantant vigatana actuarà a la plaça de La Cate, en un concert a l’aire lliure i amb entrada gratuïta. Tres anys després de la posada en escena íntima i propera que va oferir a la primera edició del cicle, l’artista torna a Figueres per presentar el seu nou àlbum Hardcore from the Heart (Great Canyon Records, 2022) acompanyada de tota la banda. Sense oblidar el seu estil impecable ni la seva passió pels clàssics de blues i folk americans, Serrat presenta un nou disc amb tocs d’experimentació sonora, donant lloc a una mostra de cançons creades des del cor, amb tot de matisos i detalls perfectes que dibuixen complicitats i naveguen per diferents estats d’ànim. Una vetllada exquisida i colossal, ideal per la celebració final del centenari de l’entitat figuerenca, que també comptarà amb les actuacions de Robert Molina i Dj Ryna. Més informació en aquest enllaç.