LA CANTANT IRIS DECO PRESENTA EL SEU DISC DE DEBUT AL 66BUTAQUES

Dilluns 25 d’abril, 2022

El cicle musical 66butaques ha acollit la presentació del disc de debut de la cantant Iris Deco, talent emergent que ha interpretat les cançons del disc Golden (Hidden Track Records, 2021). a la sala Toni Montal de La Cate de Figueres. Acompanyada de Bru Ferri al piano, la jove promesa ha fet gala d’un estil totalment propi, que es mou de forma extremadament elegant entre el Soul i el R&B. Un debut que ha begut de moltes influències musicals però que al mateix temps està marcat per la seva veu inconfusible i genuïna, que guia cadascuna de les composicions amb una personalitat difícil de retreure. Un concert exquisit, ple de delicadesa i força al mateix temps, que ha deixat sense paraules al públic assistent.