RODRIGO LAVIÑA Y SU COMBO PRESENTA EL SEU NOU TREBALL DISCOGRÀFIC, ACLAMAT PER LA CRÍTICA

Dimecres 22 de gener, 2022

La formació artística Rodrigo Laviña y Su Combo (Etraño Weys) ha presentat el seu darrer treball discogràfic a la tercera edició del 66butaques, un àlbum aclamat per la crítica i considerat el millor disc de músiques urbanes de 2021 segons la revista Enderrock. Acompanyat de sis músics de renom del panorama jazzístic, el veterà del hip-hop Rodrigo Laviña ha captivat al públic assistent amb una excepcional posada en escena que combinava diversos estils com el jazz, el hip-hop o les músiques modernes. Les entrades estan disponibles al web aquí.

Després de set anys de silenci, Extraño Weys torna als escenaris amb una nova proposta trencadora i aclamada per la crítica: Rodrigo Laviña y Su Combo. Una fusió de jazz, hip-hop i música experimental que ha estat considerada la millor proposta de músiques urbanes del 2021 segons la revista Enderrock, i el setè millor disc de l’any segons el Diari ARA. La formació formada pel veterà del hip-hop Rodrigo Laviña (At Versaris, Pirat’s Sound Sistema) i sis músics de renom del panorama jazzístic (Santi Careta, Alba Careta, Irene Reig, Ramón Vagué, Aleix Bou i Elisabet Raspall) ha presentat el seu nou disc homònim amb una proposta musical única que barreja diversos estils i viatja a través del vinil i les caixes de ritmes, amb textures com la psicodèlia seixantera, l’homenatge al pop català ye-yé o la música brasilera. Un concert únic i una posada en escena en majúscules, plena de ritme i força, que ha tingut lloc el divendres 21 de gener a La Cate.