JOAN COLOMO PRESENTA EL SEU DARRER TREBALL DISCOGRÀFIC A FIGUERES

Dimarts 21 de desembre, 2021

L’estil eclèctic de Joan Colomo (Sant Celoni, 1979) ha deixat petjada en l’escena musical catalana després de més de dues dècades sobre els escenaris. Ha format part de bandes com The Unfinished Sympathy o Zeidun, i ha publicat set treballs discogràfics propis des del 2009.  Acompanyat de tota la banda, el divendres 17 de desembre ha actuat a l’escenari de la Sala La Cate de Figueres, dins la tercera edició del cicle 66butaques, per presentar Disc Trist (BCore, 2021), el seu últim àlbum que ve carregat de sàtira i reflexió sobre la situació actual de la societat i el planeta. Un directe inigualable que, tot i els problemes tècnics, ha permès a l’artista fer una mostra del seu equilibri innat i natural entre el sentit de l’humor i el sentit crític .