MARIA JAUME PRESENTA EL SEU PRIMER TREBALL DISCOGRÀFIC A FIGUERES

Dimecres 3 de novembre, 2021

Proper i sincer, cru i transparent, l’univers musical de la mallorquina Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (Julia Jackin, Stella Donnelly, Angel Olsen) i la fecunda escena musical actual de Mallorca. La tardor de 2020 va publicar el seu esperat disc de debut, Fins a maig no revisc (Bankrobber, 2020), fruit de la seva victòria al concurs Sona 9 i amb producció de Pau Vallvé. Gràcies a cançons com “Autonomia per principiants” o “Terra banyada”, el seu primer treball discogràfic ha estat rebut amb entusiasme per la crítica i apareix en nombroses llistes dels millors discos de l’any. Maria Jaume es presenta a l’escenari de La Cate, acompanyada d’Àngel Garau a la bateria i Maria Epinosa al baix, teclat i cors, amb un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents. Una proposta de pop independent que té sempre un regust mediterrani que ara podrem gaudir amb plenitud en l’ambient recollit del 66butaques.

Com cada tercer divendres de cada mes, a les 18:30 h es durà a terme la visita amb tast a la Cervesera Rufa de Figueres (entrada gratuïta per al públic del 66butaques) i a les 20:30h tindrà lloc l’actuació a La Cate.