Dilluns 4 d’octubre, 2021

NOU ARTISTES ACTUARAN A FIGUERES D’OCTUBRE A JUNY

Després de dues edicions i actuacions com les de Ferran Palau, Joana Serrat, Anna Andreu, Nico Roig o Jorge da Rocha, entre d’altres, l’entitat cultural La Cate estrena la tercera temporada de del cicle 66butaques, que enguany compta amb el patrocini de la Rufa – Cervesera de l’Empordà. L’entitat figuerenca acollirà nou concerts que mantenen l’essència de la proposta nascuda musical a la tardor de 2019, basada en la qualitat, la proximitat i l’originalitat musical.

Els artistes que formaran part d’aquesta nova edició seran el duet de música electrònica experimental b1n0, acompanyats del cantant i artista empordanès PHOAC (15 d’octubre); la proposta d’indie contemporani amb aires mediterranis de la cantautora mallorquina Maria Jaume (9 de novembre); l’estil esbojarrat, crític i salvatge de Joan Colomo, presentant el seu nou Disc Trist (BCore, 2021); la fusió de jazz i hip-hop en català amb Rodrigo Laviña y Su Combo (21 de gener); el pop viu i introspectiu del bateria i compositor Ramon Aragall, membre de grups com Dorian, Els Amics de les Arts o Cepeda (15 de febrer); l’explosió de les dues veus de Tarta Relena i la seva selecció de músiques d’arrel, sonoritats elèctriques i cants folklòrics (18 de març); el debut de Iris Deco i la presentació del disc Golden (Hidden Tracks Records, 2021), un recull de cançons que es mouen elegantment entre el soul i el R&B (22 d’abril), i la posada en escena del cantautor Espaldamaceta, que després de quinze anys de trajectòria torna als escenaris amb un noves cançons i l’únic acompanyament de la seva veu trencada i una guitarra (20 de maig).

Com cada any, el cicle de concerts 66butaques finalitzarà el tercer divendres de juny (divendres 17 de juny) amb una festa de cloenda i un concert gratuït a l’aire lliure, amb l’actuació de l’artista que clourà la 3a edició i que es confirmarà durant els propers mesos.

Aquesta nova temporada, l’entitat cultural La Cate promou l’entrada gratuïta per als menors de 16 anys per a tots els seus espectacles, amb la intenció de promoure l’assistència d’un públic més familiar, amb activitats on es combinin diferents edats per gaudir d’una experiència musical o una obra de teatre en directe.

Les entrades per assistir a qualsevol concert (10€ anticipada / 12€ taquilla) es poden adquirir a través  d’aquest enllaç. Les persones que adquireixin entrades gratuïtes o amb descompte hauran d’acreditar la seva compra ensenyant el DNI i/o el carnet de soci de La Cate abans d’accedir al concert.