Dilluns 24 de maig, 2021

EL CICLE 66BUTAQUES CULMINA LA SEGONA EDICIÓ AMB L’ACTUACIÓ DE LA BANDA EMPORDANESA LA LUDWBIG BAND

La segona temporada del cicle d’acció musical 66butaques arriba a la seva fi. L’últim concert serà a càrrec de La Ludwig Band i tindrà lloc el divendres 18 de juny (20:30 h) a la plaça de La Cate de Figueres. La banda altempordanesa presentarà les cançons del seu treball discogràfic Al límit de la tonalitat (The Indian Runners, 2020) en una actuació a l’aire lliure que culminarà amb una sessió musical a càrrec de la figuerenca Dj Ryna. L’entrada és gratuïta i és necessari fer reserva prèvia a través d’aquest enllaç.

Després dels concerts de primavera de Lil Russia & Jahzzmvn i Flamaradas, la segona edició del cicle 66butaques de La Cate de Figueres culmina el tercer divendres del mes de juny amb l’actuació del grup musical empordanès La Ludwig Band. Actius des del 2017, la porta anys assajant, evolucionant i perfeccionant les cançons que en Quim Carandell acumulava des de la seva adolescència. Un any després de començar a tocar plegats, aconsegueixen gravar el seu primer EP, La Ludwig Band: el segon millor grup d’Espolla (2018), i amb aquesta primera referència de cinc cançons realitzen els seus primers concerts per les terres de barcelonines i de l’Empordà.  Dos anys més tard, i gràcies a la millora en l’autogestió de la gravació i producció, La Ludwig Band estrena el primer disc amb The Indian Runners, titulat Al límit de la tonalitat. Un àlbum concebut des del pop-rock més clàssic fins al folk més local amb arranjaments ordits amb delicadesa. Vuit cançons que, des de Marta fins a Judes, estan plenes de registres sonors amb clars referents dylanians, per la forma de cantar especialment, i influències directes de la cançó rock de Pau Riba, Jaume Sisa i Pi de la Serra. Tot un seguit de referents espontanis que han acompanyat el grup des que tenen ús de raó.

La Ludwig Band clourà la segona temporada del cicle musical el divendres 18 de juny en un concert ben especial a l’aire lliure, a la plaça de La Cate de Figueres, dia que també s’anunciaran les primeres actuacions de la tercera edició del 66butaques, la qual arribarà carregada de sorpreses i propostes artístiques alternatives i de qualitat. Les entrades per l’últim concert de la segona edició, que culminarà amb una sessió musical de Dj Ryna, ja es poden reservar en aquest enllaç.