Dimecres 17 de febrer, 2021

EL DEBUT EN SOLITARI D’ANNA ANDREU ARRIBA A LA CATE DE FIGUERES

La segona temporada del cicle d’acció musical 66butaques segueix aquest divendres 19 de febrer amb el concert d’Anna Andreu, que presentarà el seu disc de debut Els Mals Costums. Acompanyada de Marina Arrufat, la cantant i compositora barcelonina actuarà a les 20:30 h La Cate de Figueres i presentarà les cançons del seu primer àlbum en solitari, un consistent treball discogràfic que ha rebut una gran acollida per part del públic i de la crítica. Les entrades es poden adquirir a www.66butaques.cat.

La cantant i compositora debuta en solitari amb Els Mals Costums (Hidden Track Records, 2020), un nou treball discogràfic replet de calidesa i força. Després de diversos anys co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu presenta aquest nou disc acompanyada de la violinista Marina Arrufat, que per aquest projecte s’aventura amb la bateria i omple l’escenari de delicadesa i contundència. Produït per Jordi Matas (membre i productor de Ferran Palau i de El Petit de Cal Eril, entre d’altres), el nou àlbum de l’artista es caracteritza per un estil delicat i nu, buscant la senzillesa i la solidesa en tots els silencis i melodies. Des del seu llançament, el disc ha creat arrels i ha captivat a la crítica i a tot tipus de públic, esdevenint un treball consistent i consolidat que no deixa indiferent a ningú. El retorn d’Anna Andreu no podia ser millor.