Dilluns 21 de desembre, 2020

LA SEGONA EDICIÓ DEL CICLE TINDRÀ LLOC DE GENER A JUNY DE 2021

Després de culminar la primera edició del cicle amb èxit malgrat les dificultats causades per la crisi sanitària, La Cate estrena la segona temporada de concerts del 66butaques amb una programació per a tots els públics i tots els gustos. L’entitat acollirà sis actuacions que mantenen l’essència de la proposta musical nascuda a la tardor de 2019, basada en la qualitat, la proximitat i l’originalitat musical. Anna Andreu, Penélope, Jorge Da Rocha, Lil Russia & Jahzzmvn i Flamaradas són els protagonistes d’aquesta nova temporada que tindrà lloc de gener a juny de 2021 i culminarà amb un concert sorpresa a l’aire lliure.

Tota la informació de les diferents actuacions i les entrades a la venda es poden consultar en aquest enllaç.