Divendres 18 de desembre, 2020

LA PRIMERA EDICIÓ DEL 66BUTAQUES CULMINA AMB L’ACTUACIÓ DE MARINA HERLOP

El cicle d’acció musical 66butaques de La Cate de Figueres ha culminat la seva primera edició amb l’actuació de Marina Herlop, després de les actuacions de Ferran Palau, Rusó Sala, Maria Rodés, Nico Roig, Joana Serrat i Guillamino. La pianista i compositora de Piera ha tancat la primera temporada d’aquesta proposta musical figuerenca, acompanyada dels companys de banda i escenari Òscar Garrubé i Toni Llull, membres també de la banda Myoboku.

La primera edició acaba catorze mesos després d’haver engegat amb el concert de Guillamino a la sala Toni Montal de La Cate, una petita sala d’espectacles amb 66 butaques. Un any després del seu tret de sortida, i després de posaposar els tres últims concerts que havien de tenir lloc la primavera de 2020, els concerts del cicle es van haver de traslladar a la Sala La Cate, un espai amb un aforament de 247 localitats.

Després de totes aquestes reinvencions forçades per la crisi causada per la Covid-19, el cicle acomiada aquest primer any de vida amb tota la segona edició a punt per ser presentada. El dimarts 21 de desembre es farà pública oficialment la programació de la següent temporada del 66butaques, amb sis nous concerts a la ciutat de Figueres, l’últim d’ells sorpresa, que tindran lloc de gener a juny del 2021. Com sempre, les actuacions seran el tercer divendres de cada mes, sempre que la situació ens ho permeti.

Des de l’organització volem agrair a tots els artistes i especialment al públic la seva participació i implicació en el projecte. Sense el seu suport aquest cicle no seria possible. La seva empenta ens anima a llançar-nos a la segona edició. Gràcies a tothom!

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb l’organització al correu electrònic a 66butaques@lacate.cat o info@lacate.cat.