Diumenge 29 de novembre, 2020

S’EXHAUREIXEN LES ENTRADES DE FERRAN PALAU I ES POSEN A LA VENDA LES ENTRADES DE MARINA HERLOP

S’han exhaurit les últimes entrades per al concert de Ferran Palau que tindrà lloc el divendres 11 de desembre a les 8 del vespre. L’obertura de portes serà a les 19:30 h i els seients s’assignaran per ordre d’arribada, segons estableixi el protocol de la sala. En cas que algunes entrades s’alliberin a causa de les mesures de restricció de mobilitat per la Covid-19, aquestes es posaran a la venda el mateix dia a taquilla a les 19h, una hora abans de l’inici de l’actuació.

La primera edició clourà el divendres 18 de desembre amb l’actuació de Marina Herlop (20h), que actuarà en fromat trio per presentar alguns dels temes que formaran part del seu proper disc. Acompanyada d’Òscar Garrobé al baix i Toni Llull a la bateria, Marina Herlop presentarà el seu repertori de música misteriosa amb segell propi  en el darrer concert de la primera edició del cicle 66butaques. Les entrades es poden comprar aquí.

A finals d’aquest any 2020 es presentaran els primers noms de la segona edició del cicle, que tindrà lloc de gener a juny de 2020.

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb l’organització al correu electrònic a 66butaques@lacate.cat o info@lacate.cat.