Dimecres 11 de novembre, 2020

EL CONCERT DE FERRAN PALAU S’AJORNA AL DIVENDRES 11 DE DESEMBRE A CAUSA DE LES ÚLTIMES MESURES DE SEGURETAT I PREVENCIÓ DE LA COVID-19

Degut a les últimes mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, l’organització del cicle d’acció musical 66butaques ha decidit ajornar el concert de Ferran Palau. Tot i que encara no s’han fet públiques les noves indicacions de l’administració de cara a les properes setmanes, aquesta decisió s’ha pres per prevenció i per l’encara vigent confinament per municipis els caps de setmana, que podria impedir l’assistència d’alguns espectadors que havien adquirit entrades pel concert programat pel divendres dia 20.

El músic d’Esparreguera presentarà el seu últim disc Kevin el pròxim divendres 11 de desembre a les 8 del vespre. L’obertura de portes serà a les 19:30 h i es mantindran totes les mesures i distàncies de seguretat necessàries, així com els controls d’accés i de sortida per tal d’evitar aglomeracions.

Amb l’esperança de poder realitzar el concert en la nova data indicada, des de l’organització del 66butaques lamentem les molèsties que pugui ocasionar aquest segon ajornament.

Si la situació excepcional actual ho permet, el divendres 18 de desembre es clourà la primera edició del cicle d’acció 66butaques amb el concert de la pianista i compositora Marina Herlop.

Nota: Les entrades adquirides fins a data d’avui pel concert de Ferran Palau són vàlides pel concert de divendres 11 de desembre. Les persones que desitgin recuperar els diners, poden enviar un correu electrònic a 66butaques@lacate.cat o info@lacate.cat.