Dimart 20 d’octubre, 2020

EL CANVI D’ESPAI DEL CICLE PERMET AMPLIAR L’AFORAMENT I ES POSEN NOVES ENTRADES A LA VENDA PEL CONCERT DE FERRAN PALAU, QUE TINDRÀ LLOC A LES 20 H

El cicle d’acció musical 66butaques de La Cate de Figueres ha canviat d’espai a causa de la situació excepcional causada per la Covid-19. Per aquest motiu, a partir d’aquesta tardor els concerts es durana a terme a la sala principal de La Cate, fet que ha implicat l’augment de l’aforament fins a 100 persones. Per aquest motiu, s’han posat noves entrades a la venda pel concert de Ferran Palau, que el 26 de febrer s’havien exhaurit per l’actuació que havia de tenir lloc a la primavera.

Així doncs, si la situació ho permet, el reconegut artista d’Esparraguera presentarà el seu últim disc Kevin el pròxim 20 de novembre a les 21 h a la Sala La Cate. L’actuació, que estava programada a les 22 h, s’avança dues hores i tindrà lloc a les 20 h, degut als canvis en la normativa i les noves mesures per a la prevenció de la Covid-19. L’obertura de portes serà a les 19:30 h, i els seients s’assignaran per ordre d’arribada. Per aquesta raó, des de l’organització recomanem putualitat a totes les perones que tinguin entrada, ja que no es permetrà l’accés al recinte una vegada s’hagi iniciat el concert.