Dimarts 21 d’abril, 2020

REPROGRAMEM ELS CONCERTS DE RUSÓ SALA, FERRAN PALAU I MARINA HERLOP

Les tres actuacions posposades a causa de l’estat d’alarma i la situació excepcional originada pel Covid-19 ja tenen data per a la propera tardor a La Cate de Figueres.

El concert especial de Marc Parrot, en col·laboració amb Figueres a Escena, es durà a terme el dissabte 12 de setembre, a la iurta personalitzada que s’instal·larà al Parc Bosc de la ciutat.

Rusó Sala actuarà el divendres 16 d’octubre i presentarà el disc ‘Desirem’.

El divendres 20 d’octubre, el cantautor i compositor d’Esparraguera Ferran Palau donarà a conèixer les cançons del seu darrer disc, Kevin, en una actuació única a l’Alt Empordà. Les entrades per aquest concert estan exhaurides.

Finalment, la proposta més arriscada i experimental de la primera edició del cicle d’acció musical 66butaques tindrà lloc el divendres 18 de desembre amb l’actuació de la pianista i compositora Marina Herlop, que presentarà el seu últim disc, inèdit a dia d’avui.

L’entrada comprada per al concert posposat serà vàlida per a la nova data.

Les persones que desitgin recuperar els diners, poden enviar un correu electrònic a 66butaques@lacate.cat o info@lacate.cat

Des de l’organització del cicle volem seguim enviant ànims a tothom amb el confinament i molta força a totes les persones del món sanitari.