NOVA DATA: Dissabte 12 de setembre

MARC PARROT

MARC PARROT

REFUGI

El cicle 66butaques tancarà la seva primera edició amb un artista i un espai singulars, gràcies a la col·laboració de la programació cultural Figueres a Escena de l’Ajuntament de Figueres. Marc Parrot presenta Refugi, un espectacle íntim i personal que té lloc dins una petita iurta de nou metres de diàmetre, amb una capacitat per a 80 persones. Amb una direcció escènica a càrrec de Los Galindos, el músic trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, l’acompanyen Lluís Cartes i Dani Ferrer per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic en cada concert.

Marc Parrot: veu i guitarra

LLuís Cartes: bateria i guitarra

Dani Ferrer: teclats

Dissabte 12 de setembre, 19:30 h i 22.00 h

Iurta situada al Parc Bosc de Figueres

15 €

PREMSA

Juliol 2019 – Entrevista a Diari de Girona

Juliol 2019 – Crònica a Surtdecasa Empordà