Dimecres 27 de novembre, 2019

66 BUTAQUES CAPTIVADES PEL REPERTORI DE LA CANTANT VIGATANA

Joana Serrat (Vic, 1983) va presentar en solitari a Figueres el seu treball Dripping Springs, sens dubte el millor àlbum de l’artista, el més complet, el més rodó, en el que les seves virtuts es veuen augmentades de manera exponencial. Considerada una de les millors artistes catalanes i amb major projecció internacional, Joana Serrat va omplir la Sala Toni Montal de La Cate amb la personalitat i l’aura intangible i captivadora que la caracteritza. Després de passar pel Primavera Sound i per multitud de sales de concerts d’Europal, el divendres 15 de novembre vam gaudir en directe de les cançons d’un disc exquisit, així com alguns temes nous i versions com la que podeu veure al vídeo, The New d’Interpol.