Diumenge 10 de novembre, 2019

66 BUTAQUES: MÚSICA MÉS ENLLÀ DE L’ESTIU 

Que l’Empordà durant l’estiu és el rovell de l’ou de l’oferta musical del país està fora de qualsevol dubte. No obstant això, malgrat tenim la sort de gaudir d’una agenda generosa, variada i repartida arreu del territori durant tot l’any, hi ha mesos que l’assortiment és més escàs en relació als mesos de calor. Afortunadament, comptem amb un teixit associatiu dinàmic i valent que treballen per “repoblar” els mesos més fluixos del calendari. És el cas de La Cate i el projecte “66 Butaques. Acció musical”, una aposta decidida per la música en directe que ens brindarà una cita mensual amb els millors músics dels país, des d’ara i fins el maig del 2020, i que fa referència a l’aforament de la sala Toni Montal de La Cate. Després del primer concert que va tenir lloc el passat octubre amb Guillamino, ens n’esperen set més. Els repassem, un per un.

Seguir llegint l’article a Surtdecasa Empordà.