Divendres 20 de setembre, 2019

ELS DOS ARTISTES EXPERIMENTEN AMB EL PÚBLIC

Amb Roig, els assistents escolten el concert amb auriculars

“El públic, assegut en dues rotllanes concèntriques, escoltarà per primera vegada algunes de les cançons del nou disc del cantant i compositor barceloní que sortirà al febrer. Al centre de la platea, Roig estarà acompanyat per les veus de Tarta Relena (Marta Torrella i Helena Ros), els efectes de Cote Fournier i els teclats de Meritxell Nedderman. Una màquina en forma de cap de maniquí captarà el so dels artistes i el recrearà a semblança del que capta l’orella humana –l’anomenat so binaural-, que cada persona del públic escoltarà a través dels seus auriculars”

Llegir article de Nació Digital.

Amb Palau, tothom es preguntava qui era Kevin

“Ningú sap gaire encara qui és aquest tal Kevin que ha servit per titular el nou disc del músic de Collbató, previst per al mes d’octubre. Però Palau, amb la mateixa gorra groga, ahir a Vic, que llueix en la portada d’aquest quart disc al marge del seu grup de sempre, Anímic, va obtenir més tard del públic una resposta més fefaent: una ovació mentre, a l’escenari, s’abraçava als seus tres músics

Llegir crònica a El Punt Avui.