NICO ROIG

NICO ROIG

YO SIEMPRE SUEÑO QUE SÍ

Nico Roig (Barcelona, 1976) músic, compositor, cantant, productor, i més coses… ha visitat la sala Toni Montal de la Cate en un format íntim. El màxim de 66 espectadors que pot acollir l’espai han gaudit de molt a prop d’un dels cantautors més personals i interessants del país, ja sigui per les seves lletres com pel seu ric univers musical. Amb cançons com “La iaia”, “Les dones macabres·o “Érase una vez el suelo” hem redescobert la seva capacitat per endinsar-se, i endinsar-nos, en la seva peculiar manera de veure el món, i hem gaudit de les cançons del seu darrer disc Yo siempre sueño que sí.

Nico Roig: guitarra i veu

Divendres 20 de desembre

Imatges de Pitu Gonzàlez 📷

PREMSA

Música – 2019 – Notícia a Naciódigital

Espectacle multidisciplinar –  2019 – Notícia a somGranollers 

2017 – Entrevista a Timeout