JOANA SERRAT

JOANA SERRAT

DRIPPING SPRINGS

Joana Serrat (Vic, 1983) va presentar en solitari a Figueres el seu treball Dripping Springs, sens dubte el millor àlbum de l’artista, el més complet, el més rodó, en el que les seves virtuts es veuen augmentades de manera exponencial. Considerada una de les millors artistes catalanes i amb major projecció internacional, Joana Serrat va omplir la Sala Toni Montal de La Cate amb la personalitat i l’aura intangible i captivadora que la caracteritza. Després de passar pel Primavera Sound i per multitud de sales de concerts d’Europal, el divendres 15 de novembre vam gaudir en directe de les cançons d’un disc exquisit, així com de versions fetes amb un estil únic i alguns temes nous que formaran part del seu proper disc.

Joana Serrat: guitarra i veu

Divendres 15 de novembre, 22.00 h

Imatges de Pitu Gonzàlez 📷

PREMSA

Abril 2018 – Entrevista a Notodoesindie

Febrer 2018 – ‘Autorretrato’ a Público

Setembre 2017 – Ressenya a Mondo Sonoro