GUILLAMINO

GUILLAMINO

FRA JÚPITER

Pau Guillamet, Guillamino (Barcelona, 1976), es va passar anys sense donar senyals de vida. En aquest temps, es va tancar una setmana en una cel·la del monestir de Poblet. La vida entre els monjos, l’atmosfera del claustre, els paisatges intuïts des de la finestra… tots aquests elements van inspirar-li una sèrie de cançons pràcticament místiques, escrites des del jo més íntim i projectades cap a allò més infinit. Aquella estada és l’embrió del projecte Fra Júpiter, que es va presentar a Figueres -una ciutat amb la que manté un fort lligam familiar- el dissabte 2 de novembre, el primer concert de 66butaques. Una experiència místico-musical extraordinària per obrir el cicle.

Pau Guillamet: guitarra i veu

Gerard Cantero: baix

Toni Molina: bateria

Divendres 18 d’octubre

Imatges de Pitu Gonzàlez 📷

PREMSA