RUSÓ SALA

RUSÓ SALA

DESIREM

Rusó Sala (Roses, 1982) ha presentat el seu darrer disc en format trio, acompanyada de dos grans músics: Aleix Tobias i Miriam Encinas. Un projecte emocionant, fresc i elegant que sacseja els límits de la cançó d’autor. L’empordanesa recull aromes tradicionals que esdevenen cançons, fletxes carregades d’intensitat que reflexionen sobre el desig i les seves arestes, sobre com alimentar la pulsió creativa en un món amarat de contradiccions. Com entregar-nos a l’amor i la seva universalitat. Un repertori de cançons pròpies que s’intercal·len amb textos de Ramon Llull, de la trobairitz Bieris de Roman i melodies sefardites i araboandaluses. Tot plegat reunit en un nou treball discogràfic de títol Desirem, el quart treball discogràfic de la cantautora empordanesa.

Rusó Sala: guitarra i veu

Aleix Tobias: percussió

Miriam Encinas: flautes, viola medieval, dirluba i percussió

Divendres 16 d’octubre

Imatges de Pitu Gonzàlez i Martí Aguer 📷

PREMSA

PREMSA

Febrer 2019 – Notícia a Diari de Girona

Març 2019- Ressenya a Enderrock

Abril 2019 – Entrevista a Hora Nova