MARINA HERLOP

MARINA HERLOP

PRIPYAT

Amb la seva mescla de profunditat i sensibilitat, Marina Herlop (Piera, 1992) sembla destinada a liderar el corrent que conjumina el classicisme del piano amb l’avantguarda més actual. Dos anys després d’editar el seu primer disc Nanook amb Instrumental Rècords amb James Rhodes l’any 2016, amb Babasha (Aloud, 2018) Herlop va afrontar el desafiament absolut. El resultat va ser un segon un disc elegant i malenconiós, però també inquietant i vibrant, cantat en una llengua inventada que té un significat únicament sonor. El divendres 18 de desembre, acompanyada d’Òscar Garrubé al baix i Toni Llull a la percussió electrònica, va arribar a Figueres per presentar per primer cop a les comarques gironines el seu tercer i últim treball Pripyat, un disc que suposa un gir radical en la seva forma de fer música i en la introducció d’eines electròniques en el seu procés de composició i producció. No ens podíem imaginar una millor manera de tancar la primera temporada del cicle, fent-nos gaudir de moments musicals increïbles, amb banda i en solitari.

Marina Herlop: piano i veu

Òscar Garrubé: baix

Toni Llull: percussió electrònica

Divendres 18 de desembre

Imatges de Pitu Gonzàlez 📷

PREMSA

Octubre 2019 – Notícia a MondoSonoro

Setembre 2019 – Notícia a La Vanguardia

Març 2019 – Entrevista a betevé