MARIA RODÉS

MARIA RODÉS

ECLÍPTICA

Els camins que transita la polifacètica Maria Rodés (Barcelona, 1986) són difícils de traçar però plaents de descobrir. Si, com deia el poeta, un és de la grandària del que veu, Rodés és molt gran, i molt gran es mostra per a qui la sàpiga veure. Quatre anys més tard de la seva personal apropiació de la copla espanyola amb l’àlbum Maria Canta Copla (2014) Rodés recupera en el seu últim treball la seva faceta de cantautora. Eclíptica (2018) és un àlbum conceptual inspirat en el seu avantpassat astrònom Lluís Rodés, qui va dirigir l’Observatori de l’Ebre durant la Guerra Civil. Inspirada pels escrits del diari d’aquest, Rodés va fer viatjar al públic en un concert únic i amb totes les entrades venudes, en el que van destacar algunes sorpreses, com la presentació de temes nous i les versions inèdites exquisides.

Maria Rodés: veu i guitarra

Isabelle Laudenbach: guitarra

Divendres 21 de febrer

ENTRADES EXHAURIDES

Imatges de Pitu Gonzàlez 📷

PREMSA