FERRAN PALAU

FERRAN PALAU

KEVIN

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau (Esparreguera, 1983) ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin, el seu quart disc en solitari. Gravat a principis de l’any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii. Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió. Després de gairebé un any esperant aquesta actuació, amb fins a tres dates posposades a causa de la pandèmia i totes les entrades venudes des de la primera, finalment el divendres 11 de desembre vam poder gaudir de l’univers palauenc amb un concert en format duet delicat, íntim i molt especial de la mà d’aquest artista en majúscules.

Ferran Palau: veu i guitarra

Jordi Matas: guitarra i sintetitzadors

Divendres 11 de desembre

Imatges de Pitu Gonzàlez i Martí Aguer 📷

PREMSA

Març 2020 – Entrevista a Qualsevol Nit

Desembre 2019 – Entrevista a Indiespot

Desembre 2019 – Entrevista a El Periódico

Desembre 2019 – Entrevista a Surtdecasa.cat